Semestern baksida nr2

Allmänt

Sura äkta makar. Man tror gärna att allt ska vara frid och fröjd under semestern. Vi ska ströva hand i hand i solnedgången, dricka cocktails på trevliga uteserveringar mm. Sedan inser man att lillen behöver somna tidigt så man får sitta hemma på uteplatsen och äta chips och är barnen vakna vill de gärna gå på tivoli så man får stå där och hänga. Det blir alltså inte riktigt som man tänkt sig. Det värsta av allt är dock då föräldrarna i familjen blir skitsura på varandra. Då är det trist. Man vill ju att det ska vara perfekt, liksom.

Lillen spiller dricka för andra gången på samma bord.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 birgitmaria:

skriven

Det är ju sällan det är perfekt! Och när man åker iväg på solsemester, så gör man ju ALLT tillsammans, det finns ju sällan någon chans att få en minut för sig själv och då blir det surt emellanåt.Vi brukar inte att konfliktfria semesterar... oavsett var vi har varit... Det är väl det som kallas livet helt enkelt!
Men på det stora hela har ni säkert haft en superskön semester!
Vi får försöka ses när ni kommer hem!

Svar: Ja så är det ju. Tur att man kan bli vänner igen efter ett riktigt gräl. Ser fram emot om ni kommer till stugan.
Fru Blomma

2 Nikita

skriven

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se

Svar: Klart jag ska kolla in den blogg! Kul!
Fru Blomma