Semestern baksida nr2

Allmänt

Sura äkta makar. Man tror gärna att allt ska vara frid och fröjd under semestern. Vi ska ströva hand i hand i solnedgången, dricka cocktails på trevliga uteserveringar mm. Sedan inser man att lillen behöver somna tidigt så man får sitta hemma på uteplatsen och äta chips och är barnen vakna vill de gärna gå på tivoli så man får stå där och hänga. Det blir alltså inte riktigt som man tänkt sig. Det värsta av allt är dock då föräldrarna i familjen blir skitsura på varandra. Då är det trist. Man vill ju att det ska vara perfekt, liksom.

Lillen spiller dricka för andra gången på samma bord.

2 kommentarer

Kackelackor

Allmänt

Nu ska jag blogga om semestern baksida. Vi är ju några familjer som åkt hit tillsammans. I en lägenhet verkar det komma in kackelackor. Detta kan ju stressa ihjäl en. De är ju så otrevliga och verkligen ovälkomna. Har ni varit med om detta?

Nu känner jag att jag det ändå ska bli skönt att komma hem. Men innan dess ska vi göra det mesta av de två dagar vi har kvar. Jag har redan paxat solstolar vid poolen och vi ska besöka shoppingcentrat sedan idag. Imorgon blir det att packa innan bad och middag tillsammans med alla. Vi hörs!

En kommentar

Boktips

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker

Just nu läser jag Mord är ingen barnlek av Alan Bradley. Det är en bok om Flavia de Luce som är en 11-årig tjej som älskar kemi och som löser mysterier. Det låter som en barnbok, men är en vuxenpoäng i Agatha Christie-anda. Den tidigare boken heter Den bittra pajen sötma sötma. Även den var bra. Om du gillar engelska deckare som är små-spännande och där du får små ledtrådar på vägen så är dessa böcker något för dig.

Under tiden jag läser njuter jag av en alkoholfri San Miguel.

Det är VARMT här.

Kommentera här!