Sommarmorgon

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker

Sommarlov med regn och rusk. Min man gick upp tidigare än jag och jag började fundera på om vi hade något och fira. Bröllopsdag, namnsdag... Ni förstår att det inte händer ofta. När jag kom upp höll han på att fixa med fotbollen. Hans engagemang tar aldrig slut. Jag är faktiskt riktigt imponerad.


Idag ser det riktigt trist ut ute, men kanske att det klarnar. 

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Kanske läsa lite i "Hjärtats innersta röst" av Jan-Philipp Sendker. 

Det är en väldigt bra bok. Annorlunda i sin handling och man får vara lite öppen för det man inte tror hör till verkligheten. Det är fortsättningen på boken "Konsten att höra hjärtslag" som var en underbar och annorlunda kärlekshistoria. Om ni inte läst dessa så rekommenderar jag er att göra det i sommar. 

Kommentera här!

Midsommar 2017

Allmänt

Tänk att man planerar men det blir aldrig som man tänkt sig. Midsommar för oss handlade om att hjälpa mamma och pappa med att flytta ut från sin sommarstuga. Den går vidare till lyckliga ägare.


Sedan fick svärmor jobba över ca 5,5 timmar så middagen blev försenad till kl 20.00. Vi hade dukat yta men mot kvällen fick vi flytta in för det blev för kallt. God mat fick vi i alla fall. 


En kommentar

I stort behov av semester

Allmänt

Jag är i stort behov av semester och tack och lov jag den börjat. Det är växlande väder idag. Lite regn lite sol. Så är även mitt humör den här dagen. Men Gud är god och vi åker till stugan idag. UNDERBART!Filosoferar och leker med Snapchat. 

Kommentera här!