Ljusstöpning

Allmänt

Igår stötte jag ljus för första gången. Vi var hemma hos Linda.  Hon hade gjort linssoppa med olika "fyllningar" så man fick skapa sin egen speciella soppa. 


Vi hade en så trevlig kväll och ljusen blev fina.


Goda vänner är värt allt. Tack för en mysig kväll!

En kommentar

Jag lever

Allmänt

Jag tittar in som hastigast och meddelar att jag lever. Det är mycket nu, både på jobbet och privat. Utvecklingssamtal idag hela dagen. Det är roligt att träffa föräldrarna till alla fina elever. En kommentar

Nätverksträff

Allmänt Fru B tycker till Politik

Idag har jag både varit på nätverksträff med förstelärare i R8 regionen och möte med Kristdemokraterna. Mycket input och en hel del tänkvärt har jag fått till livs. Kanske undrar du varför jag är Kristdemokrat? Det har att göra med den ideologi som är grunden till partiet. Att den vilar på kristna värderingar om människans okränkbarhet och lika värde, om solidaritet i livets alla skeenden och mån om de svagaste i samhället, samt familjen som en viktig bas. Ibland tycker jag det är bekymrade att människor väljer vad de ska rösta på i sista stund beroende på en viss fråga. När jag gick gymnasiet fick vi lära oss att läsa om de olika partiernas ideologi och på så vis bestämma vilket parti vi skulle rösta på. Naturligtvis ska man lyssna på de olika partiernas politik idag, men glöm inte bort den grund och bakgrund partierna har. Den är viktig.


En kommentar