Å ena sidan...

Allmänt
I helgen har det varit fullt upp. Å ena sidan fest i Umgransele och Wallmans salonger med kära grannar och vänner,  å andra sidan härlig familjelunch och förmiddagsgudstjänst i Pingstkyrkan. 
Här är vi! Taggade inför middag och show. Wallmans levererade underhållning med bra musik. Vi sjöng (skrålade) så att jag kände mig öm i halsen i morse. Det var roligt.

Idag på Gudstjänsten sjöng kören och det var också fantastiskt. Äkta glädje, gemenskap och även där sjöng jag med i Carolas Så länge jag lever. Underbart!

Efter kyrkan var jag och Ville ute hos Silje och eldade och drack kaffe eller varm saft. En härlig helg!


En kommentar

Dagen i korthet

Allmänt Politik
Har suttit i socialnämnden idag, med allt vad det innebär. Åt en nyhet på Lilla Bageriet, en tonfisksallad som var riktigt god.
Alliansens i Lyckseles presskonferens har ägt rum. Citerar från lycksele.se: I den nya politiska organisationen, som gäller från 1 januari 2019, har kommunstyrelsen ett betydligt större ansvar och fler områden att hantera. 
- Som en naturlig följd av ett utökat ansvarsområde blir det ett delat ledarskap mellan kommunstyrelsens ordförande och kommunstyrelsens vice ordförande. Dessa poster kommer att växlas mellan M och KD under den kommande mandatperioden, säger Roland Sjögren (KD). 
Källa:lycksele.se
Kommentera här!

What's wrong with me?

Allmänt
Är det hösten?Jag vet inte. Jag känner mig trött, lite ledsen, lätt stressad och känslig. Igår var det mina elevern som gjorde min dag. De var så trevliga och snälla. Sedan kom jag till arbetsrummet och då hade kollegorna dukat upp kaffe, mjukkakor, torkat älgkött, chokladbollar och dessutom tänt ljus. Sådant kan göra hela skillnaden. 
 
Idag är också en sådan dag. Kanske behöver jag bara ha helg. Vila, god mat, gott sällskap.
Kommentera här!