Lördag

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker

Nu har jag påbörjat den tredje boken, Den som stannar, den som går, av Elena Ferrante. Så ljuvligt att få ha en solig lördag hemma, frukost och en ny bok. Idag ska jag ta med flickorna på stan. Kappahl har öppnat här i stan.


Igår var vi på vigsel mellan herr och fru Melisseus. Det är alltid vackert när två människor lovar att älska, vårda och respektera varandra genom livet. Livskamrater. På väg hem kände jag mig lycklig och tillfreds i vetskapen om att helgen låg framför mig.

En kommentar

På nätverksträff

Allmänt
Så gott det ska bli med mat. Jag slappar på hotellrummet i väntan på middag. 
 
 
 
Vi har lyssnat på en massa information idag och i morgon blir det mer fokus på nätverk. Det blir nog givande. Jag har haft en helt OK dag, men det känns konstigt att vara borta från arbetsplatsen nu när det är som mest hektiskt. Jag tycker dock att jag förberett väl inför kommande vecka. Vi hörs!
Kommentera här!

Godmorgon

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker

Det blev ännu en tidig morgon. Ville vaknade innan kl.7 och vi gick upp. Jag lyssnade på del 2 av Elena Ferrante: Hennes nya namn. Böckerna hon skrivit är underbara! Jag är helt uppslukad av dem.


När resten av familjen vaknar ska jag gå en lång promenad med Lipton. Det är en av de härliga stunderna på dagen. 


Idag åker vi hem. En vilsam vecka har gått mot sitt slut. Jag hade kunnat stanna i detta lugn en längre tid. Jag vet dock att allt har sin tid - vila sin och arbete sin. Läs gärna Predikaren 3:1-8.

En kommentar