Boktips

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker
Jag har just börjat lyssna på Kaninjägaren av Kepler.
Jag avslutade just förra boken, Stalker, och den var lysande. Jag lyssnar när jag är ute och joggar eller då jag går långpromenader med hunden. Det är verkligen avkopplande och det blir kvalitetstid för mig.
 
Jag tycker Kepler skriver böcker som är intelligenta och utmanande. De är fulla av detaljer och det känns som om man lär sig av en värld som man annars inte har insyn i. Igår lyssnade jag på en välbeskriven skildring av en "trasig" pappa som fick bevittna sin sons missär och vilsenhet. Droger och brist på vägledning leder till katastrof. Skildringen beskrivs så målande att det gick rakt in i hjärtat och det var knappt jag orkade lyssna klart. Så bra skriver han.
 
Om du inte har något att läsa just nu så tipsar jag om dessa två böcker. 
 
2 kommentarer

Bestyr

Allmänt

Efter en hel dag på jobbet hämtade jag lille V, lagade mat, bakade till några vänner, badade V och nattade honom, rastade Lipton och såg till att tjejerna somnat. Nu ska jag sova. Jag hann sitta ner och se nyheterna och prata lite med mina kloka döttrar. En mammas vardag helt enkelt. 


En bild över Vargträsk sett från Storsvartliden. 

Kommentera här!

I väntan på...

Allmänt

Jag sitter på Park hotell och väntar på att ändra medlemmar från lärarnas riksförbund ska ansluta. Vi har uppstart tillsammans och vi ska äta gott och ha trevligt. Information om aktuella frågor blir det också.


En kommentar