En kort men trevlig helg.

Allmänt Fru B tipsar om musik
Musik - jag har lyssnat på vinylskivor. 
Dels några klassiker men också nya skivan av First Aid Kit. 
Dessutom har jag sett halva Melodifestivalen med goda vänner. Flickorna har spelat fotboll på Tjejligan och A var där en hel del också. 

I morse åkte jag iväg till Piteå för distriktsmöte och utbildning med Lärarnas Riksförbund. Jag fick ett stort rum för mig själv.Från fönstret är det utsikt över havet. SÅ vackert!

Vi stannade till hos Rickard och Karin och de bor så fint! Karin bjöd på fika i vackert porslin. Det förhöjer hela fikaupplevelsen när porslinet är vackert.Det är så roligt att se hur fint de har det och hur livet ler mot dem. ❤❤❤

Nu ska jag vila innan middagen. Ha det gott. 
Kommentera här!

Wahlgrens värld

Allmänt
Nu ser jag ett avsnitt av Wahlgrens värld. Det verkar ganska kul. 
Vi har tidigare sett matchen mellan Östersund och Arsenal. Synd att de förlorade. 

Nu måste jag fokusera på Wahlgrens.
Kommentera här!

Årsmöte och boktips

Allmänt Fru Blomma tipsar om böcker
Nu är tid för alla årsmöten. I går hade vi årsmöte i lokalföreningen för Lärarnas Riksförbund och kommunföreningen. Som ombud var jag direkt engagerad i mötet. Vi höll till på Stadskällaren. De har vackra lokaler och är tillmötesgående, även om de har en del inkörningsproblem eftersom de nyligen öppnat. Men som sagt, lokalerna är fina, personalen trevliga och tjänstvilliga och maten god. Speciellt god var efterrätten. 
 
 
Innan årsmötet hade jag lite tid att läsa vidare i dessa två böcker skrivna av Stefan Hertz. De behandlar båda två situationen i klassrummet och hur man kan vara en konstruktiv ledare och pedagog. Verkligen läsvärt.

</div
Kommentera här!