Godmorgon!

Allmänt

Skriv inläggstext 

Godmorgon! Lilleman är sjuk idag i feber, men pigg ändå.  Han ska få vara med mormor och morfar, vilket är det bästa han vet ( tillsammans med att vara hos farmor och farfar ). Vi har så tur som har dem nära.


Igår var jag ute och sprang med Silje. Hon kom förbi och drog med mig ut. Det känns riktigt bra med konditionen, trots vintern. Det måste bero på hemmaträningen och promenaderna. Jag ser fram emot att nys gymmet öppnar på Norräng. Då blir nästa vinterskor träning mycket roligare. 

Idag ska vi se Jesus Christ Superstar med eleverna. Det ska bli så kul! Jag har hört så mycket bra om föreställningen. 

Ha nu en riktigt skön fredag.

En kommentar

Morgonstund...

Allmänt

Vad barnen är olika. Två är morgonpigga och glada och en är trött och butter. Igår hade jag en riktig frossardag. Nu måste jag promenera in på jobbet och leva kalorifattigt för att kompensera. 


Vi har lunchmöte idag på jobbet och samverkansmöte innan det. Konferens på eftermiddagen och lite undervisning där emellan. En full dag alltså. Ikväll kommer min bonussyster med familj på kvällsfika. Det blir kul. Vi hinner inte träffas så mycket som vi borde.

Hoppas ni får en bra dag. God bless.Svärmorstungan på jobbet blommar. 

Kommentera här!

Busy, busy

Allmänt

Efter en skön helg i Stockholm är det härligt att komma hem. Det är stormvind ute och det var kraftig TURBULENS som jag aldrig tidigare varit med om. Jag tycker det var läskigt. 


Hemma har jag handlat, varit till återvinningsstationen och joggat. Japp! Duktig har jag varit! Nu vila.

En kommentar