Wish

Allmänt

Jag har fått hem min provbeställning från Wish. Jag hade beställt ett plagg som såg snyggt ut och jag kollade recensionerna mm. När plagget kom hem blev jag besviken. Det motsvarade inte mina förväntningar, eller det gjorde det. Jag hade faktiskt förväntat mig att det skulle vara mindre bra än bilden. Man får vad man betalar för. Jag lämnar Wish nu. No more. 

En kommentar

Friskvård i dess rätta bemärkelse

Allmänt

Min friskvårddtimma (och lunchtimma) spenderades på Lisas hudvård. En klassisk ansiktsbehandling som var övernaturligt skön. Jag blev så djupt avslappnad att jag nästan sluddrade.


I väntan på behandling.Efteråt var jag tvungen att mellanlanda på Buddhas kafferosteri för en Cappuccino.

Nu är det dags att hämta hem lillen. Vi ses.

Kommentera här!

Självpepp #urbanchallenge

Allmänt
Jag tycker att det är en så bra idé att våga säga till sig själv vad man är bra för. Jag arbetar som lärare och ser många ungdomar som tvärt om bara vill och kan konstatera vad de är dåliga på. Många är experter på att berätta vad som är fel med vad de gör, hur de ser ut mm. Därför tänker jag vara med i tävlingen #urbanchallenge för att berätta vad det är som jag är bra på.
 
Jag är bra på att bjuda hem vänner och på att ordna trevliga middagar. Jag är en social person som uppskattar att umgås med andra. Jag är också bra på mitt jpbb. Jag har bra relationer till mina elever och jag har goda kunskaper gällande mitt arbete. Dessutom är jag en bra mamma.
 
Som ni ser kom jag på en hel massa som jag är bra på. Vad härligt! Ha en bra dag!
 
 
#urbanchallenge;
En kommentar